FORGOT YOUR DETAILS?

Flat's Talk

een online coachingsprogramma voor pupbaasjes

Flat’s Talk is voor mensen met een flatcoat-pup. Het programma is gericht op het helpen en ondersteunen bij de opvoeding, ontwikkeling en training van een pup. 

Nieuwsbrief
Relevante informatie per leeftijdsfase
Tijdens het eerste jaar van jouw pup ontvang je tien nieuwsbrieven met allerlei relevante informatie over de leeftijdsfase van je pup. De eerste nieuwsbrief gaat over de voorbereidingen op de komst van de pup met zeven weken. Het kan zijn dat jij juist begint bij Nieuwsbrief 4, omdat jouw pup inmiddels 10 weken oud is. Geen nood, je kunt via de inhoudsopgave, onderaan elke nieuwsbrief, de voorgaande nieuwsbrieven terugvinden.

Coachingsgroepen
Interactief via Zoom of Teams
Online coachingsgroepen, via Zoom of Teams, zijn bedoeld als interactief onderdeel van Flat’s Talk. Het doel van deze groepen is het delen van kennis en het uitwisselen van ervaringen. De groep wordt begeleid door een gespreksleider/coach en een ervaringsdeskundige. De groep is een veilige omgeving en biedt daardoor de kans om vragen te stellen over onderwerpen waarvan we allemaal wel eens denken ‘Ben ik nou de enige?’.
De eerste keer zullen we uitgebreid kennismaken en elkaar voornamelijk onze eerste ervaringen vertellen. Voor degenen die zichzelf als digibeet beschouwen; geen vrees; we zoeken samen naar een oplossing en helpen je op weg.

Inschrijving
Gratis voor leden
Voor FRC-leden zijn de nieuwsbrieven en deelname aan de online coachingsgroepen gratis. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief door het invulformulier in te vullen en te verzenden. Meedoen aan een online coachingsgroep kan ook. We starten geregeld een nieuwe groep en gaan kijken of er een plek vrij beschikbaar is.

Geen lid?
Als je geen lid bent van de FRC, dan zijn de eerste drie nieuwsbrieven gratis. Om ook de daaropvolgende nieuwsbrieven te ontvangen, moet je lid worden

Start coachingsgroepen
Leren met en van elkaar  

Een nieuwe groep start op 29 juli.

Heb je net een pup thuis of mag je die kleine binnenkort ophalen? Wil je meedoen aan de online coachingsgroep? Meld je aan! Er zijn nog plekken beschikbaar. 

Ik wil me graag opgeven voor het online programma

TOP