FORGOT YOUR DETAILS?

Overzicht fokkers

Deze FRC fokkerslijst is samengesteld aan de hand van de gegevens die wij van fokkers hebben mogen ontvangen. Mochten er, ondanks de betrachte zorgvuldigheid onvolkomenheden of onvolledige gegevens vermeld staan, dan horen wij dat graag van de betrokken fokker(s).

De fokkers in deze lijst worden standaard op alfabetische volgorde van hun kennelnaam vermeld. Een FRC lid dat als fokker op deze lijst geplaatst wil worden, kan zich hiervoor aanmelden via het Aanmeldings- en wijzigingsformulier Fokkerslijst onder aan deze pagina. Na controle zullen de gegevens geplaatst worden. Verhuisberichten en andere wijzigingen graag ook doorgeven middels onderstaand formulier.

De onderstaande FRC fokkerslijst pretendeert niet volledig te zijn. Er zijn binnen onze FRC nog meer leden die Flatcoats fokken en waarvan wij weten dat zij dit al jaren volgens de richtlijnen van de FRC doen. Van hen hebben wij echter geen gegevens ontvangen voor plaatsing op deze fokkerslijst.

Voor meer informatie over de te verwachten nesten en/of geboren nesten kunt u kijken op de pagina's gedekt en geplande nesten of contact opnemen met de fokkers.

Fokkerslijst

 

 

Toevoegen, wijzigen of verwijderen van de fokkerslijst

TOP