FORGOT YOUR DETAILS?

Direct naar

Lidmaatschap

FRC is er voor iedereen met (interesse in) een Flatcoated Retriever
Ook zo stapel op een Flatcoated Retriever? Dat kan bijna niet anders…er is altijd leven in de brouwerij.
De passie en de vrolijkheid van dit vriendelijke ras, is wat ons met elkaar verbindt. De FRC wil er zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in de Flatcoated Retriever en biedt een ruime keuze voor elk wat wils.
Zo kun je bijvoorbeeld om hulp vragen als je net een flatcoatpup hebt en je wilt advies bij de opvoeding en de training. Of misschien wil je graag meedoen aan actieve sport- en spelevenementen en jachtproeven. Ook kun je bij ons terecht voor informatie over de gezondheid van de flatcoat en het fokken.

Wat doen we voor jou?
Je ontvangt zes keer per jaar het kleurrijke ‘Flat Magazine’ met mooie foto’s en (informatieve) verhalen en ervaringen. Daarnaast geven we minimaal zes keer per jaar een digitale nieuwsbrief uit.
Profiteer als lid van FRC, van korting en voorrang op deelname van wedstrijden en evenementen en nu ook het online support programma Flat’s Talk. Flat’s Talk is een online support programma voor nieuwe pupeigenaren. Het programma bestaat uit nieuwsbrieven en online-bijeenkomsten. Meer informatie en een aanmeldformulier is te vinden op Online programma voor pupeigenaren.

Steun het ras!

Door lid te worden steun je het wetenschappelijk onderzoek ten behoeve van de gezondheid van de Flatcoated Retriever. Van elk lidmaatschap wordt €1.- gereserveerd in het gezondheidsfonds. Aan de leden worden voorstellen gedaan welke onderzoeken en initiatieven een financieel bijdrage ontvangen uit dit fonds.

Kosten

Het lidmaatschap van de FRC is persoonsgebonden en loopt van 1 januari tot 31 december. 

   
Lidmaatschapsgeld voor een hoofd-lid in Nederland: € 39,-
Woonachtig in buitenland (binnen Europa): € 51,-
Woonachtig in buitenland (buiten Europa): € 74,-
Lidmaatschap extra gezinslid op hetzelfde adres:  € 12,- (apart aanmelden)
Korting automatische incasso hoofd-lidmaatschap: € 2,50

 

Lid worden

*In het menu vind je voor verschillende vragen digitale invulformulieren. De ingevulde formulieren komen rechtstreeks binnen bij de ledenadministratie. Je ontvangt automatisch een bevestiging. Heb je een andere vraag dan kun je natuurlijk altijd een mail sturen aan ledenadministratie@frc-nl.com

TOP