FORGOT YOUR DETAILS?

Lid worden?

FRC is er voor iedereen met (interesse in) een Flatcoated Retriever 
Ook zo stapel op een Flatcoated Retriever? Dat kan bijna niet anders… Er is altijd leven in de brouwerij. De passie en de vrolijkheid van dit vriendelijke ras, is wat ons met elkaar verbindt.
De FRC wil er zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in de Flatcoated Retriever en biedt een ruime keuze voor elk wat wils.
Zo kun je bijvoorbeeld om hulp vragen als je net een Flatcoatpup hebt en je wilt advies bij de opvoeding en de training. Of misschien wil je graag meedoen aan actieve sport- en spelevenementen en jachtproeven. Ook kun je bij ons terecht voor informatie over gezondheid en het fokken.

Flat’s Talk programma voor nieuwe pupeigenaren
Doe mee aan het online Flat’s Talk programma voor nieuwe pupeigenaren en ontvang tijdens het eerste levensjaar van jouw hond tien informatieve nieuwsbrieven en een uitnodiging om deel te nemen aan online supportgroepen.

Lidmaatschap
Door lid te worden steun je het wetenschappelijk onderzoek ten behoeve van de gezondheid van de Flatcoated Retriever.
Het lidmaatschap van de FRC staat op naam en is daarmee persoonsgebonden.
Profiteer door lidmaatschap van korting en voorrang op deelname van wedstrijden en evenementen.
Je ontvangt zes keer per jaar het kleurrijke, informatieve magazine ‘Flat Magazine’ met mooie foto’s, verhalen en ervaringen. Daarnaast geven we minimaal zes keer per jaar een informatieve nieuwsbrief uit.

Kosten
Lid worden kost € 36,50 per jaar met automatische incasso (zonder automatische incasso € 39,-) en eenmalige inschrijfkosten van € 15,-. Een extra gezinslid betaald € 12,- per jaar. Leden in het buitenland betalen € 51,- (binnen Europa) en € 74,- (buiten Europa). Het lidmaatschapsgeld wordt gehalveerd als je na 1 juli inschrijft.

Eenvoudig digitaal aanmelden
Het aanmelden als lid gaat heel eenvoudig digitaal, door het invullen van onderstaand formulier. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging van het lidmaatschap. Namen van aspirantleden worden vermeld in het aankomende magazine. Je bent zes weken aspirant lid. Het aspirant lidmaatschap staat open voor bezwaar. Het lidmaatschap wordt na zes weken definitief.

Persoonsgegevens

Gegevens hond

Vrijwilligers

Privacyverklaring

TOP