FORGOT YOUR DETAILS?

FRC Database (ZooEasy)

De database van de FRC, Zooeasy, is een digitaal archief waarin de gegevens van ruim 20.000 Flatcoats zijn opgeslagen. Het vullen en aanpassen van de database is een continu proces waarbij een team van vrijwilligers is betrokken. De ingevoerde gegevens zijn handmatig ingegeven en gecontroleerd, dan wel ingelezen vanuit de gegevens van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied.

Om de gegevens in Zooeasy te kunnen raadplegen is een account nodig. U kunt deze aanvragen middels onderstaand formulier in te vullen waarbij u kunt kiezen uit een leesaccount of fokkersaccount.

 

Een leesaccount biedt de mogelijkheid om gegevens van honden te raadplegen zoals stamboom, gezondheidsuitslagen, nakomelingen, inteelt- en verwantschapsberekeningen, resultaten shows, proeven en testen.

Een fokkersaccount is bestemd voor FRC leden en biedt de mogelijkheid om allerlei persoonlijke gegevens van eigen honden, maar ook van andere honden, te noteren en in te scannen zonder dat anderen deze kunnen inzien. In de pagina ‘bijlagen’ kunt u zelf uw eigen documenten uploaden zoals de stamboom, gezondheidsuitslagen en fokkerijformulieren. Op deze manier bouwt u zelf een digitaal archief op. Een Fokkersaccount is niet alleen voor fokkers. Ieder FRC lid dat digitaal gegevens van honden wil bewaren kan dit account aanvragen.

Jaarlijkse bijdrage Zooeasyaccount
2022
Leden
Leesaccount € gratis
Fokkersaccount € 15,00

Niet-leden
Leesaccount € 15,00

 

Aanvraag ZooEasy account

 

Aanvragers ontvangen, na betaling, een emailbericht met inloggegevens en een korte instructie voor gebruik. Voor het compleet maken van de database hebben we ook hulp van de gebruikers nodig. Vooral fokkers beschikken over een schat aan informatie van door hen gefokte honden. We ontvangen uw gegevens graag via een mailtje naar zooeasy@frc-nl.com.

 

Het opzeggen van een zooeasyaccount kan jaarlijks vóór 1 december.

Opzeggen ZooEasy account

 

 

LET OP! Heeft u een Zooeasy fokkersaccount en zegt u het account op, dan worden al uw zelf ingevoerde gegevens en bijlagen gewist.

Voor het compleet maken van de database hebben we ook hulp van de gebruikers nodig. Vooral fokkers beschikken over een schat aan informatie van door hen gefokte honden. We ontvangen uw gegevens graag via een mailtje naar zooeasy@frc-nl.com. Zowel leden als niet leden kunnen gegevens van hun hond(en) aanleveren.

Wijziging gegevens ZooEasy

Verkennen
 
 
 

 

Er staan veel honden in de database die inmiddels zijn overleden maar de datum hiervan ontbreekt. Een kort mailtje met de stamboomnaam van de hond en de overlijdensdatum is voldoende om dit aan te vullen.

TOP