FORGOT YOUR DETAILS?

Pups zijn geboren

Na de geboorte van de pups vul je  z.s.m. het Geboortebericht in van het Fokkerijformulier waarbij je vermeldt hoeveel pups er geboren zijn, geslacht en kleur en hoeveel er evt. nog een baasje zoeken. Sla dit formulier op en stuur het naar het secretariaat van de BC. Zij zorgen ervoor dat deze gegevens vermeld worden in de nestenlijst op de website onder de kop: ‘Geboren’ zodat eventueel potentiële pupkopers kunnen zien of er nog pups beschikbaar zijn. Vanaf dat moment kan de BC ook de puppytest inplannen. De puppytest vindt als plaats op zeven weken. 

Binnen tien dagen na de geboorte van het nest doet u digitaal aangifte van de geboorte via jouw account bij Raad van Beheer. https://www.houdenvanhonden.nl . Je logt in op  ‘mijn account’. Daar kiest je ‘Geboorteaangifte’ en vul je de stamboomnamen van de pups en het geslacht in. Als er nog geen DNA van de teef en/of reu is opgeslagen geeft je dit aan. Tegelijk met het chippen en DNA afname van de pups kan ook van de ouderdieren DNA worden afgenomen maar je dient dit wel tevoren aan te vragen. 

Je betaalt via Ideal wanneer de geboorte aangifte gedaan is en logt uit. Je ontvangt een e-mail van de Raad van Beheer ter bevestiging.

TOP