Fokdag 24 september 2023

Je hebt van de fokker van je hond een uitnodiging ontvangen voor de fokdag op 24 september 2023 te Etten-Leur.

Door het onderstaande formulier in te vullen, schrijf je je in voor de fokdag. De uiterste inschrijfdatum is 1 september.

De kosten voor de fokdag zijn € 30,- inclusief een exterieurverslag. Dit exterieurverslag telt als één van de 2 verplichte showverslagen mocht je in de toekomst met je reu of teef willen fokken. Dit showverslag wordt officieel erkend door de FRC.

Je kunt ook twee belangrijke onderzoeken tegen gereduceerde prijs laten uitvoeren.

De kosten van het Patella Luxatie-onderzoek bedragen € 30,– zonder registratie bij de Raad van Beheer en € 35,– met registratie. De Flatcoated Retriever Club vindt dit onderzoek erg belangrijk en heeft daarom besloten om de helft van de onderzoekskosten op zich te nemen als de hond ook deelneemt aan de fokdag. Je betaalt dan slechts € 15,– voor het onderzoek zonder registratie of € 20,– met registratie. Dit bedrag wordt direct doorgestort naar het gezondheidsfonds van de FRC, zodat wij ook in de toekomst gezondheidsonderzoeken kunnen blijven ondersteunen. Je krijgt altijd een uitslag. De uitslag met registratie zal ook gemeld worden bij de Raad van Beheer.

De kosten van het ECVO Oogonderzoek bedragen € 60,– zonder Gonio-onderzoek en € 100,– met Gonio-onderzoek.

Uiterlijk 10 dagen voorafgaand aan de fokdag ontvangt u een mail met de laatste informatie en de planning.

Inschrijfformulier

De inschrijving is gesloten.