Exterieurkeuring en gezondheidstesten 24 september 2023

Door het onderstaande formulier in te vullen, schrijf je je in voor de exterieurkeuring en / of gezondheidstesten op 24 september 2023 in Etten-Leur. De uiterste inschrijfdatum is 1 september.

De kosten voor de exterieurkeuring zijn € 15,- inclusief een exterieurverslag. Dit exterieurverslag telt als één van de 2 verplichte showverslagen mocht je in de toekomst met je reu of teef willen fokken. Dit showverslag wordt officieel erkend door de FRC.

Je kunt ook twee belangrijke onderzoeken tegen gereduceerde prijs laten uitvoeren.

De kosten van het Patella Luxatie-onderzoek bedragen € 30,– zonder registratie bij de Raad van Beheer en € 35,– met registratie. De FRC vindt dit onderzoek erg belangrijk en heeft daarom besloten om de helft van de onderzoekskosten voor leden op zich te nemen. Voor het onderzoek zonder registratie of € 20,– met registratie. Dit bedrag wordt direct doorgestort naar het gezondheidsfonds van de FRC, zodat wij ook in de toekomst gezondheidsonderzoeken kunnen blijven ondersteunen. Je krijgt altijd een uitslag. De uitslag met registratie zal ook gemeld worden bij de Raad van Beheer.

De kosten van het ECVO Oogonderzoek bedragen € 60,– zonder Gonio-onderzoek en € 100,– met Gonio-onderzoek.

Uiterlijk 10 dagen voorafgaand aan de dag ontvang je een mail met de laatste informatie en de planning.

Inschrijfformulier

De inschrijving is gesloten.