Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kampioenschapsclubmatch

mei 25

Op zaterdag 25 mei 2024 organiseert de FRC de grote, jaarlijkse show van Flatcoated Retrievers in alle leeftijdsklassen, van pup tot veteraan. Er zijn dubbele CAC’s te verdienen!

De Flatcoated Retriever Club heet u deze dag welkom op een van de grote grasvelden van manege De Selevia Hoeve in Werkendam. We ontvangen u vanaf 7.30 uur bij de ingang van het terrein en wijzen u graag de weg op het terrein zelf. Er zijn allerlei stands aanwezig waar u gedurende de dag kunt shoppen.

De Selevia Hoeve beschikt over horeca, een gezellig terras en een minicamping. De locatie ligt midden in prachtige nationale park ‘De Biesbosch’ en heeft ruim voldoende parkeergelegenheid.

Inschrijving voor de KCM verloopt via Onlinedogshow 

Meer weten over showen? We helpen je graag met de voorbereidingen.

De FRC organiseert gratis online bijeenkomsten over showen en de KCM. De eerste is op 14 februari. Wil je graag meer weten over hoe je je Flatcoat mooi voorbrengt, in welk tempo en hoe je moet lopen? Wil je je graag voorbereiden op de KCM en heb je nog 100 andere vragen? Aanmelden kan via onze website Onlinebijeenkomst over showen en de KCM – 14 februari 2024

U kunt ook bij ons oefenen. We organiseren twee keer (februari en april) een ringtraining in combinatie met een exterieurkeuring. Meer informatie en aanmelding te vinden op onze website Ringtraining en exterieurkeuring – 25 februari 2024

Gegevens

Datum:
mei 25
Evenement Categorie:

Organisator

Bestuur
E-mail
secretariaat@frc-nl.com

Locatie

De Seleviahoeve
Kooike 2
Werkendam, 4251 NE Nederland
+ Google Maps