Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop ‘Van jachttraining naar proeven’

februari 19 @ 09:00 - 14:00

€30

Deze workshop is voor beginnende voorjagers en gaat over de verschillende proeven in de jachthondensport. De onderdelen van een Standaard Jachthonden Proef (SJP) en de Clubdiplomadag (CDD) worden uitgelegd. Je kunt samen met je hond ervaring opdoen met diverse onderdelen. Ook het schot, werken met wild en de Meervoudige Apporteer Proef (het vervolg op de SJP/CDD), zullen aan de orde komen. De workshop wordt gegeven door Herma Ordelman en Henry Scheurink.

Ben je begonnen met jachttraining? Heb je misschien de online Introductie jachttraining en jachthondensport bij ons gevolgd en wil je het wel eens ervaren in de praktijk? We gaan met plezier samen aan de slag met theorie en praktijk.
Er kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen. Tijdens een gezellig nazit wordt voor een hapje en een drankje gezorgd.

Kosten: €25,- (leden) – €30,- (niet leden).
Tijd: 9.30 uur – 14.00 uur
Lokatie: Agelerweg/Kanaal Zuidzijde 7667 SC Reutum.

De FRC volgt de geldende Covid-maatregelen. Dat betekent dat de workshop niet doorgaat als er op 19 februari beperkende maatregelen van kracht zijn.

Aanmelden kan tot 30 januari via het onderstaande webformulier. Leden hebben voorrang op niet leden en voorjagers met Flatcoated Retrievers hebben voorrang op andere rassen. Je ontvangt een automatische bevestigingsmail en na 30 januari bericht over definitieve deelname en de details van de dag van de jachtcommissie.

Ik meld mij aan voor de workshop 'Van jachttraining naar proeven'

Inschrijfformulier

Gegevens

Datum:
februari 19
Tijd:
09:00 - 14:00
Kosten:
€30
Evenement Categorie:

Organisator

Jachtcommissie FRC

Locatie

Agelerweg / Kanaal Zuidzijde, 7667 SC Reutem
Agelerweg
Reutem, Overijssel 7667 SC
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *