Laden Evenementen

« Alle Evenementen

KCM 2020

november 21

We halen de geannuleerde KCM 2020 in en wel op zondag 21 november. Deze dag staat De Selviahoeve in Werkendam geheel in het teken van de KCM 2020. Er kunnen maximaal 140 honden deelnemen en er zijn dubbele CAC’s te verdienen. Er worden geen wisselbekers en bokalen uitgereikt.

Keurmeesters:

Mrs. Kelly Holland (UK) Reuen

Mrs. Roslyn Bellamy (UK) Teven

We zijn te gast op het prachtig Hippisch Evenementen Centrum De Seleviahoeve, Kooike 2, 4251 NE Werkendam. De locatie ligt midden in het nationale park De Biesbosch en beschikt over ruime parkeergelegenheid en mogelijkheden om te kamperen met eigen tent of caravan. Uiteraard ontbreken ook de enthousiaste standhouders niet, waar zoals altijd van alles te koop is. Voor de inwendige mens wordt gezorgd in de horecagelegenheid van De Seleviahoeve.

Inschrijven kan tot en met 7 november via  Online Dogshows

Let op Coronatoegangsbewijs is verplicht voor toegang tot de KCM! Voorbereiding is het halve werk. Laat u niet verrassen. De extra verplichte RIVM maatregelen die per 25 september zijn ingegaan, houden in dat er een verplichte controle plaats moet vinden op corona. Zorg dat u een identiteitsbewijs, vaccinatiebewijs, herstel bewijs (positieve coronatest van minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen) of een testbewijs (negatieve uitslag van minder dan 24 uur voor start van de KCM) heeft. Voor meer informatie verwijzen we naar www.rijksoverheid.

Gegevens

Datum:
november 21

Organisator

Begeleidingscommissie FRC

Locatie

De Seleviahoeve
Kooike 2
Werkendam, 4251 NE Nederland
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *