Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kampioenschapsclubmatch zaterdag 28 mei 2022

mei 28

De KCM 2022 is dit jaar op een zaterdag en is onderdeel van een lekker lang jubilieumfeestweekend.

De KCM is een boeiende show van exterieurkeuringen van Flatcoated Retrievers in alle leeftijdsklassen, van pup tot veteraan! Het is ook een gelegenheid om bij te kletsen met oude bekenden en kennis te maken met de Flatcoated Retriever en de FRC. We zijn dit jaar te gast op de Selevia Hoeve in Werkendam. We zijn bij mooi weer op het prachtige buitenterrein. Mocht het onverhoopt slecht weer zijn maken we gebruik van de indoor faciliteiten.

Keurmeesters:

Mrs. Jan Egginton (UK)

Mevr. Marjo Hahné (NL)

Mrs. Marie Carlsson (SE)

Inschrijving is open op ONLINEDOGSHOW

Overige informatie
Het campingterrein is voor het hele weekend vanaf donderdagavond 26 mei tot zondag 29 mei beschikbaar voor FRC leden die graag willen blijven slapen om ook vrijdag mee te doen aan een superleuke workshopdag en/of zondag te genieten van de waterwerk-workshops. Overnachting kost €17,50 per nacht voor 2 personen. Sla je tentje op, neem de caravan of kampeerbus mee. De reserveren lopen via de FRC en vink de opties aan op het aparte reserveringsformulier of stuur een mail naar jubileum@frc-nl.com

Op vrijdag is er een warm en koud buffet waar je aan mee kunt doen voor €15,- per persoon (inschrijven via aanmeldformulier van de workshopdag) en op zaterdag is er een gezellige barbecue voor €16,50 per persoon (inschrijven via het onderstaande formulier)

Ik doe graag mee aan de barbecue op zaterdag 28 mei (kosten €16,50 per persoon)

 

Reserveringsformulier camping

Ik reserveer graag een plekje op de camping van de Selevia Hoeve tijdens het jubileumweekend (als je dat al gedaan hebt hoeft het niet opnieuw).
Kosten per nacht en twee personen: €17,50

Organisator

Bestuur
E-mail:
secretariaat@frc-nl.com

Locatie

De Seleviahoeve
Kooike 2
Werkendam, 4251 NE Nederland
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.