Formulieren

Reglementen

Op deze pagina vindt u de huidige reglementen van onze vereniging.
Zoals de Statuten, Huishoudeijk Reglement, VFR, Code van Ethiek.

Formulieren Begeleidings Commissie

Hier vindt u alle formulieren van de BC. Klik op de links hieronder om het formulier van uw keuze te downloaden. Voor sommige formulieren heeft u een PDF-lezer nodig om ze te kunnen bekijken. laatste update: "FRC Fokkerijformulier incl toelichting" (Excelbestand) versie juni 2019.

Formulieren Jacht Commissie

Hier vind u alle formulieren van de JC, klik op de links hieronder om het formulier van uw keuze te downloaden. Om de formulieren te kunnen downloaden heeft wel Adobe Acrobat Reader® nodig om ze te kunnen bekijken.

Formulieren Lidmaatschap

Hier vindt u lidmaatschap inschrijvingsformulieren van de FRC, klik op het formulier van uw keuze om te downloaden.
Om de formulieren te kunnen invullen moet u de beschikking hebben over Excel of Open Office.

Formulieren FRC database

De database van de FRC, ZooEasy, is een digitaal archief waarin inmiddels de gegevens van duizenden Flatcoats zijn opgeslagen. Het vullen en aanpassen van de database is een continu proces waarbij een team van vrijwilligers is betrokken. Alle opgeslagen gegevens zijn tevoren gecontroleerd, dan wel ingelezen vanuit de gegevens van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied. Voor het compleet maken van de database hebben we ook hulp van de gebruikers nodig.

Formulier nieuwsbrief

NIEUWSBRIEF voor leden van de Flatcoated Retriever Club

Via de Nieuwsbrief van de Begeleidingscommissie van de Flatcoated Retriever Club wordt u op de hoogte gehouden van zaken die van belang zijn voor het ras, in het bijzonder wat betreft het fokken van Flatcoated Retrievers. Deze Nieuwsbrief wordt per e-mail aan u verzonden na de vergadering van de Begeleidingscommissie, na de Fokkerijvergadering en, indien er aanleiding toe is, vaker. Ook belangrijke mededelingen van andere FRC commissies worden hierin vermeldt. De Nieuwsbrief is uitsluitend bedoeld voor leden van de FRC

Evenementen

Hier vind u formulieren voor diversen evenementen

KEKKE KLEDING MET EEN LEUKE PRINT OP EEN ZELFGEKOZEN PLEK

KEKKE KLEDING 

In 2019 heeft u de gelegenheid gehad tijdens de KCM diverse kledingstukken te bestellen waarbij u kon kiezen uit vier verschillende prints van Flatcoated Retrievers en de plek waar u de print wilde hebben. 

De KCM is dit jaar niet doorgegaan, maar we willen u graag de mogelijkheid geven om deze leuke kleding te  bestellen. Vanaf vandaag kunt u gebruik maken van de op deze website geplaatste bestelformulieren. 

Instructie: