december 2015

Verwijderen gebruikersaccounts website frc-nl.com

Verwijderen gebruikers accounts

Aanvankelijk was het de bedoeling dat iedereen zich op de www.frc-nl.com website kon registreren om in te schrijven voor jachtevenementen en/of de kampioenschapsclubmatch. Helaas is dat om technische redenen niet gelukt.

Daarom is een half jaar geleden besloten een 2e website (http://www.inschrijven-frc.nl) naast de huidige website te laten draaien om van daaruit alle inschrijvingen inclusief de betalingen te beheren. Het is echter gebleken dat het niet voor iedereen duidelijk was dat men zich om die reden ook opnieuw moest registreren op de www.inschrijven-frc.nl om zich te kunnen aanmelden voor een evenement. 

Tien gouden regels in de omgang kind en hond

 1. Niet de hond omhelzen.
  De hond kan zich gevangen voelen en zich willen verdedigen.
   
 2. Eerst vragen voor je een hond aait.
  Niet alle honden vinden aaien prettig.
   
 3. Niet op een hond af rennen, en ook niet voor een hond wegrennen.
  In het eerste geval kan de hond zich bedreigd voelen. In het tweede geval kan hij de achtervolging inzetten, vaak als spel, maar het kind kan daar bang van worden.
   
 4. Niet de hond aanstaren.

WILT U EEN FLATCOATED RETRIEVER AANSCHAFFEN?

Indien men een rashond wil aanschaffen doet men dat via een fokker die aangesloten is bij de officiële rasvereniging die de belangen van het desbetreffende ras behartigt. Voor de Flatcoated Retriever is dat o.a. de Flatcoated Retriever Club.

Wanneer een lid van de FRC met een teefje wil fokken zal deze ervoor zorgen dat de beide ouderdieren aan de volgende voorwaarden van het fokreglement van de FRC voldoen:

Gezondheid

Hier vind u allerlei informatie over de gezondheid van de Flatcoated Retriever.
Klik in het submenu of in de rechterkolom voor de betreffende informatieve pagina's.