april 2015

KCM - extra activiteiten

Weet u dat er een veteranenparade gehouden wordt tijdens de Kampioensclubmatch op 17-05-2015.
Wat zou het geweldig zijn om veel mooie veteranen die dag te laten zien.
Het is niet verplicht om voor de show zelf in te schrijven en u hoeft geen lid te zijn van de vereniging, de deelname aan de parade is gratis. Wij vragen u om 11.30 uur aanwezig te zijn op het terrein KC Pampus te Almere. U ontvangt een aandenken bij het verlaten van de ring.

Misschien heeft u een kind, kleinkind, neefje, nichtje of een kind van één van de buren die het leuk vindt om mee te doen met de kind/hond show. Dit kan natuurlijk ook met uw veteraan. Ook de kind/hond......

Vrijwilliger voor verwerken showuitslagen

afbeelding FRC vacature

We zijn op zoek naar iemand die samen met Leonie Doeve de showuitslagen kan verwerken en deze op de website kan plaatsen. Henny de Nijs is bereid aanwijzingen te geven hoe dat moet.

Bianca Bravenboer heeft tot ieders tevredenheid jaren de showuitslagen voor de Koerier verzorgd en vandaar uit de lijst gemaakt voor de website en deze werd dan door de IC op de website geplaatst. Door tijdgebrek heeft Bianca helaas moeten stoppen met deze taak.

Leonie Doeve heeft haar taak overgenomen voor wat betreft het verwerken .... (klik op titel om meer te lezen)

KCM 2015 - inschrijvingstermijn verlengd

KCM 2015 inschrijven

Omdat er wat exposanten bij kunnen voor de 4 keurmeesters die uitgenodigd zijn, hebben we besloten om de inschrijving met een week te verlengen. Inschrijven kan nog t/m zondag 26 april 24:00 uur.

LET OP: De betalingen dienen vóór 1 mei binnen te zijn, anders geld een toeslag van € 5,00 per hond voor administratiekosten. Bij betaling van inschrijfgeld op de show rekenen we € 10,- per hond extra.

De Link om in te schrijven treft verderop in dit bericht. Kik op de titel om het te openen.